Соларни колектори и панели

    Топлотни изменувачи

Повеќе за нас

ПОДДРШКА

 

 

 an image

РАЗВОЈ

 

 

an image

СТРАТЕГИЈА

 

 

an image

 
  Моментално нашите производи се користат во Македонија,Србија,Босна и Херцеговина,Црна Гора,Шведска инт.

БИЛТЕН
ВРЕМЕ

 

КОНТАКТ ИНФО
 
Република Македонија
Прилеп 7500
e-mail: zrakpp@yahoo.com

Телефон: (389) 48 415-707
Мобилен: (389) 75 208-579
Мобилен
: (389) 75 303-836
Фах:         (389) 48 414-525